Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște Unanimitate în ședința extraordinară de azi a Consiliului Local Municipal Târgoviște

Unanimitate în ședința extraordinară de azi a Consiliului Local Municipal Târgoviște

138
0

Azi dimineață a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului  Local Municipal Târgoviște, convocată de primarul municipiului, Cristian Daniel Stan, pentru a supune votului consilierilor locali două 2 proiecte de hotărâre:

1. Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Târgoviște pentru anul 2020.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 272/26.11.2020 privind aprobarea proiectului, a indicatorilor cantitativi, de realizare și de rezultat și a cheltuielilor aferente proiectului ”Îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii tehnologiei informațiilor și comunicațiilor (TIC) sistemice în domeniul e-educație în școlile și liceele din Municipiul Târgoviște” Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Ambele proiecte au fost adoptate cu unanimitate de voturi în ședința extraordinară a CLM Târgoviște, desfășurată online. Rămâne de văzut cât va dura această armonie de opinii și dacă și viitoarele proiecte de hotărâri propuse de primarul municipiului vor avea parte de aceeași unanimitate rar întâlnită anterior, sau este numai un efect al apropierii Crăciunului.

Articolul precedentÎși fac datoria cu brio! Raport săptămânal ISU “Basarab I” Dâmboviţa, 07 – 13 decembrie 2020.
Articolul următorAcțiuni ale Poliției pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier