Acasă Important Un caz de coronavirus a fost confirmat la ANAF Brașov

Un caz de coronavirus a fost confirmat la ANAF Brașov

3765
1
ANAF Brașov

Până acum, în Dâmbovița nu a fost confirmat nici un caz de coronavirus, în nici o instituție și nici în rândul populației, la Brașov a fost, din păcate, ieri confirmat un prim caz de infecție cu noul coronavirus, COVID 19, în cadrul ANAF. Redăm mai jos comunicatul primit de curând la redacție, cu speranța că funcționarul respectiv se va însănătoși curând, și că nu a mai fost nimeni contaminat.

Primul caz de coronavirus confirmat în ANAF, la DGRFP Brașov

            Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov, care a fost comunicat și Direcției de Sănătate Publică. Precizăm că funcționarul în cauză nu desfășura activitate cu publicul.

            Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticată pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricăror măsuri pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).

            Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală urmărește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate măsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, să fie în siguranță în unitățile fiscale.

            Reamintim contribuabililor că obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanță prin intermediul Spatiului Privat Virtual (pentru depunerea declarațiilor și obținerea de informații), iar plata poate fi efectuată prin internet banking sau ghiseul.ro.

            Informații generale în domeniul fiscal și IT puteți obține prin apelarea Call-center-ului, la numărul de telefon 031.403.91.60.

            Contribuabilii care nu sunt  înrolați în Spațiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul Agenției pentru a obține informații generale în domeniul fiscal și IT.

Sursa foto: https://www.anaf.ro/anaf/internet/Brasov/structura/prezentare/dgrfp

Articolul precedent”You’ll Never Walk Alone”
Articolul următorZiua Mondială a Sindromului Down