Acasă Instituția Prefectului județul Dâmbovița Transportul primelor 620 de doze de vaccin anti-Covid-19 la centrele din Dâmbovița...

Transportul primelor 620 de doze de vaccin anti-Covid-19 la centrele din Dâmbovița a fost asigurat de militari și polițiști

57
0

Comunicatul de presă de astăzi, 4 ianuarie 2021, al Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, privind debutul vaccinării anti-Covid-19 și în județul nostru, pe care l-ați putut deja citi aici, a fost dublat de un comunicat cu aceeași temă al Instituției Prefectului Județul Dâmbovița, pe care vi-l redăm mai jos, repetând îndemnul de a vă proteja pe voi și pe familiile voastre de pericolul infectării cu noul coronavirus, respectând cu strictețe măsurile de protecție, de a avea încredere în autorități și în medici și de a vă vaccina atunci când acest lucru va fi posibil!


Comunicat de presă

Au sosit în județul Dâmbovița primele vaccinuri împotriva COVID-19 fiind transportate în condiții de siguranță cu sprijinul militarilor din Garnizoana Târgoviște, însoțiți de către polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița.
Au fost primite 620 doze de vaccinuri împotriva Covid-19, acestea fiind distribuite la toate cele 5 centre din județ. Precizăm că vaccinurile sunt utilizate categoriei din etapa I, respectiv personalului din domeniul sănătății și social, în conformitate cu prevederile HG nr. 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România.
Trebuie menționat că vaccinarea este gratuită, voluntară și necondiționată. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.
Biroul de presă