Acasă DSP Dâmbovița Vești bune de la DSP Dâmbovița: vaccinarea anti-Covid-19 a debutat azi și...

Vești bune de la DSP Dâmbovița: vaccinarea anti-Covid-19 a debutat azi și la noi în județ!

140
0

Începând de astăzi, 4 ianuarie 2021, în judeţul Dâmboviţa a debutat activitatea de vaccinare anticovid în toate cele 5 centre organizate la nivelul spitalelor.

Conform necesarului transmis de aceste centre, pentru primele 3 zile de vaccinare au fost solicitate şi primite un număr de 620 de doze de vaccin  necesare imunizării grupei populaţionale cuprinse în prima etapă a Strategiei de vaccinare, respectiv personalul care activează în domeniul sănătăţii şi în cel social din sectorul public şi privat.

Transportul vaccinului de la Centrul regional de stocare s-a efectuat în condiţii de maximă siguranţă şi cu respectarea lanţului frig menţionat de către producator.

Partiţionarea vaccinului s-a realizat la sediul D.S.P. Dâmboviţa şi a fost urmată de distribuirea către centrele de vaccinare, care vor fi funcţionale 12 ore pe zi în toate cele 7 zile ale săptămânii.

Până la redactarea prezentului comunicat, conform aplicaţiei Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor, un număr de 144 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19.

DIRECTOR EXECUTIV,                                     COMP. RELAŢII PUBLICE,

  Dr. Sorin STOICA                                                  Cons. Marinela POPA

Articolul precedentANAF va finaliza dezvoltarea sistemului informatic SAF – T în luna iulie 2021
Articolul următorTrecere în rezervă la ISU „Basarab I” Dâmboviţa, după aproape 30 de ani de activitate