Acasă Sebitorial Trăiește-ți viața din plin!

Trăiește-ți viața din plin!

181
0

Fă-ți un cadou: trăiește-ți viața din plin! Despre asta trebuie să fie vorba în fiecare zi, despre cum să te bucuri de viață și cum să fii fericit. Indiferent ce vârstă ai, ce statut social ai sau ce venit (licit, desigur), ce sex, culoare, rasă, etnie sau religie ai, dacă ești acum cititorul nostru, acesta e mesajul principal: trăiește-ți viața din plin!

Ai crezut poate că Sebitoriale e un ziar ca oricare altul, cu știri confuze despre lucruri care nu te interesează, rostogolite identic până la epuizarea subiectului, dar uite că nu-i așa! Dacă tot e să citești presă online, măcar să-ți fie de folos. Și cum totul începe cu tine, cu starea ta de bine, despre tine va fi vorba mereu, despre visele și aspirațiile tale și drumul către împlinirea lor.

Poate dai Bacul anul acesta și vrei să fii sigur de succes pentru a te putea dedica studiilor universitare. Poate te-ai hotărât să duci mai departe tradiția părinților și vei fi fermierul cu cele mai mari recolte văzute vreodată. Poate vei prelua atelierul, taxiul, magazinul, mă rog, afacerea părinților și știi deja ce ai de făcut. Succes!

Poate ești deja angajat la stat sau la o firmă privată, poate ai deja o familie mai mare sau și mai mare, poate ești singur, poate într-o relație, treaba ta! Din când în când sau zilnic, o să poți citi ceva interesant pe sebitoriale.ro, pentru că pentru tine vom scrie. Despre o afacere de succes, despre cum se poate dezvolta orașul tău, despre cum educația poate fi mai bună, despre o carte sau un film, despre un concert la care nu ai putut ajunge, sau despre un album muzical pe care ar merita să-l asculți.

Poate că prima tinerețe a trecut și încă nu știi cum e mai departe. Învățăm împreună, oricum, dar, între timp, ce-ar fi dacă ne-am bucura de fiecare răsărit de soare, de fiecare zâmbet, de fiecare cuvânt bun!

Dacă ai un ceas cu secundar pe aproape, mi-ai înțeles deja apropoul!

Trăiește-ți viața din plin, acum!

Articolul precedentDe Ziua Culturii Naționale, vizitează gratuit un muzeu!
Articolul următorSebitoriale- ziar dâmbovițean exclusiv online