Acasă Sebitorial Totul va fi bine!… și cu sprijinul tău!

Totul va fi bine!… și cu sprijinul tău!

10634
1
Totul va fi bine!

Indiferent ce a fost până azi, de mâine totul va fi altfel și e timpul să ne mobilizăm noi înșine, mai mult decât am făcut-o până acum. O mulțime de oameni muncesc de câteva săptămâni non-stop pentru a ne feri de un dezastru și trebuie să îi ajutăm la rândul nostru pentru a reuși. Medici, asistenți medicali și sociali, infirmiere, dar și polițiști și jandarmi, șoferi și vânzători, manipulatori și distribuitori, curieri și poștași au fost și sunt rotițele unui mecanism care ne va ține în viață, la propriu, pe mulți dintre noi, și care are nevoie de tot sprijinul nostru.

Acum trebuie să recuperăm aproape de pe o zi pe alta lipsurile accentuate la pragmatism, disciplină și responsabilitate, să găsim resursele morale, psihice și fizice pentru a ne feri de panică și dezordine și a acționa fiecare calm, la locul nostru, alături de cei dragi și care depind de noi. Orice discuție cu iz politic își pierde sensul, este stare de urgență și trebuie să ascultăm de cei care conduc acum corabia, pentru a trece de furtuna asta amenințătoare cu pierderi cât mai mici. Că ne place sau nu de acești cârmaci este o altă discuție, absolut nepotrivită acum. Ei sunt la cârmă, pe ei îi ascultăm, în ei trebuie să ne încredem. După ce va trece situația asta grea, vom vedea ce și cum, vom trage linie și vom socoti, acum însă altele sunt prioritățile.

Sănătatea ta, a familiei tale, a prietenilor tăi, a vecinilor și colegilor, aceasta este prioritatea de acum. Oamenii de care am amintit mai devreme sunt deja în luptă cu epidemia de coronavirus și încearcă să te ferească de ea și de urmările ei. Poți și tu să-i ajuți, ascultând recomandările, sfaturile și, mai ales, ordinele date. Nu e momentul de șovăială sau îndărătnicie, nici de bravadă sau de ignoranță.

Așa că, dacă încă nu știi sigur ce ai de făcut, informează-te acum despre măsurile luate de autorități și ajută și tu ascultând și urmând sfaturile, recomandările, ordinele!

Stai acasă și ascultă de autorități! Numai așa, TOTUL VA FI BINE!

Articolul precedentSpune PREZENT și azi, de acasă, la TELEȘCOALĂ!
Articolul următorMandatul primarului comunei Aninoasa a încetat