Acasă Anunț important Tot mai multe școli din județ trec la scenariul 3. Masca de...

Tot mai multe școli din județ trec la scenariul 3. Masca de protecție este obligatorie în preajma tuturor unităților școlare.

44
0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a adoptat ieri Hotărârea nr.46/12.10.2020, prin care a actualizat lista unităților școlare din județ în care se învață după cele trei ”scenarii” menite să oprească răspândirea epidemiei de coronavirus. În scenariul 3 sau scenariul roșu, sunt integral 4 unități școlare din comuna Dobra, localitate aflată în carantină, 2 unități școlare din comuna Moțăieni, precum și Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, până mâine, 14 octombrie și Colegiul Econmic “Ion Ghica” din Târgoviște, până pe 21 octombrie.

În alte unități școlare scenariul roșu se aplică parțial, numai anumitor clase. Aici sunt incluse unități școlare din municipiul Moreni și comunele Băleni, Ocnița, Sălcioara, Cornățelu, Șotânga și Doicești, precum și o serie de unități școlare din municipiul Târgoviște, cum ar fi Seminarul Teologic “Sf Ioan Gură de Aur”, Liceul tehnologic de Transporturi Auto, Liceul tehnologic “Constantin Brâncoveanu” și Școlile “Vasile Cârlova” și “Coresi”.

De asemenea, prin aceeași Hotărâre a CJSU Dâmbovița, s-a stabilit și că este obligatorie purtarea măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul tuturor unităților școlare din județ. Măsura este stabilită pentru intervalul orar 07.00-20.00.

Citiți aici textul integral al Hotărârii CJSU Dâmbovița nr.46/12.10.2020, în care găsiți lista completă a unităților școlare cu diferitele scenarii de învățare instituite,(1, prezență fizică integral, 2, parțial online, parțial prezență fizică și 3, numai online), și respectați măsurile de protecție împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus! Numai așa TOTUL VA FI BINE!