Acasă Vești bune Târgoviște, străzi pustii, ca niciodată!

Târgoviște, străzi pustii, ca niciodată!

179
2
Târgoviște Calea domnească

Târgoviștea merge mai departe, orice-ar fi! Judecând după liniștea de azi, traficul rutier firav ca un fir de garofiță, pietonii rari la vedere, parcurile goale, magazinele cu doar doi mușterii și postările optimiste de pe Facebook, se pare că târgoviștenii s-au adaptat bine stării de urgență. Și bine au făcut, căci paza bună trece primejdia rea, nu-i așa?


Chiar dacă vremea frumoasă i-a ispitit, chiar dacă duminica era ziua grătarelor de la garaje, sau de pe malul gârlei, a ieșirii în parc, la picnic sau la terasă, târgoviștenii au stat în casă, spre binele lor și al nostru, al tuturor. Disciplina asta este de bun augur, responsabilitatea dovedită deja promițând să ne ferească de statistici sumbre. Vom trece prin furtuna asta cu bine, ținând sub control o epidemie vrăjmașă și a naibii de rea.

Târgoviște, strada 9 mai, 29 martie 2020, ora 15.10

Dragi târgovișteni, respectați în continuare regulile stricte de ieșit din casă, sunt pentru binele vostru și al celor dragi vouă. Stați în casă, regăsiți-vă pe voi, familiile voastre frumoase și pasiunile care cereau timp pe care nu-l aveați! O săptămână, mai multe săptămâni, poate, stăm în casă și atât. E așa de greu? E imposibil? Cu siguranță că nu! După aceea, când se va termina visul ăsta urât, facem o petrecere maaaaaare, cum nu s-a mai văzut!

Acum, însă, stați în casă și respectați regulile stabilite de autorități!

Numai așa TOTUL VA FI BINE!

Articolul precedentRespectați măsurile impuse prin ordonanțele militare!
Articolul următorDâmbovița – 2343 persoane în izolare la domiciliu