Acasă Anunț important Sub genericul „Festivalul Copiilor ANIMAție”, Ziua Copilului va fi sărbătorită timp de...

Sub genericul „Festivalul Copiilor ANIMAție”, Ziua Copilului va fi sărbătorită timp de 2 zile la Târgoviște!

7
0

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă susținută chiar în fața Primăriei, programul special pregătit anul acesta pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului. Alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, primarul Târgoviștei a punctat principalele evenimente care vor avea loc timp de 2 zile, pe 1 și 2 iunie, la Complexul Turistic de Natație și în Parcul Mitropoliei din centrul municipiului, competiții, spectacole, ateliere și multe surprize pentru copii reunite sub genericul „Festivalul Copiilor – ANIMAție”.

De Ziua Copilului, pe 1 iunie, evenimentele dedicate sărbătoriților se vor încheia cu a IV-a ediție a Paradei Copiilor, pe traseul Primărie, Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște.

Ne alăturăm și noi îndemnului primarului Daniel Cristian Stan, care a declarat că: 

Noi îi așteptăm pe toți copiii, de la toate unitățile de învățământ din Târgoviște să vină, să ne bucurăm împreună de Ziua lor. Este un program atractiv, un program care sperăm noi că va fi pe placul tuturor!” și vă invităm să-i sărbătorim pe cei mici prin joacă, sport, cântec, teatru sau film, pentru că merită tot ce e mai bun pe lume și un viitor sigur și fericit!

La mulți ani, copii! La mulți ani, copilărie!

Articolul precedent„Nomen est omen. Epocile lui Matei Basarab și Constantin Brâncoveanu” – Expoziție temporară la Muzeul de Istorie din Târgoviște
Articolul următorVernisajul și premierea câștigătorilor Salonului Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”, ediția a II-a, Târgoviște, 2024