Acasă Important Stai în casă! Stai acasă!

Stai în casă! Stai acasă!

89
1

Bună dimineața, prieteni! Meteorologii ne-au dat vești bune, vremea se va încălzi, sunt estimate chiar 24 de grade Celsius pentru ziua de azi, 9 aprilie. Vestea e bună, dar nu uita, trebuie să stai în continuare în casă! Nu avem voie să ieșim în afara domiciliului pentru plimbări prin parcuri sau picnicuri la iarbă verde. Este încă stare de urgență, care va fi prelungită pentru încă o lună, cel puțin. Așa că stăm acasă până pe la jumătatea lunii mai, și ne străduim să ne descurcăm cu brio într-o asemenea situație de neimaginat cu nici o lună în urmă.

Citim cărțile din bibliotecă, ne uităm la filme și seriale, mai stăm și pe Facebook, mai vorbim la telefon, citim presa online, locală, națională, mondială! Facem exerciții fizice, de trei ori pe zi, ne gospodărim cum trebuie, ne pregătim pentru Sărbătorile Pascale!

Din vastele întinderi ale siteului etalon pentru conținutul video online, adică Youtube, astăzi îți propunem să revezi pentru a ”n”-a oară, sau, poate, să vizionezi pentru prima dată, ”Operațiunea Monstrul”, un film românesc din 1976 ce a făcut istorie și a bucurat inimile a milioane de români de-a lungul timpului. Genul programului? COMEDIE!!!

Operațiunea Monstrul – 1976

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here