Acasă Important Stai în casă! Stai acasă!

Stai în casă! Stai acasă!

348
1

Stai în casă, prietene, pe cât posibil! Starea de urgență a fost prelungită de ieri cu 30 de zile, pentru că epidemia de coronavirus nu a fost învinsă încă și nici nu și-a atins ”vârful”, după cum apreciază oficialii din sănătate. Îți este greu, poate, dar mai greu ți-ar fi dacă te-ai îmbolnăvi tu, sau cineva din familia ta! Nu este de glumă cu măsurile de siguranță și prevenție, nici cu restricțiile de circulație! Fă tot posibilul să nu te îmbolnăvești, informează-te tot timpul, respectă reglementările, fii precaut și responsabil!

Pentru creștinii ortodocși este o mare sărbătoare astăzi, Joia Mare, a patra zi din Săptămâna Sfintelor Patimi. Din cauza epidemiei de coronavirus, bisericile sunt închise pentru credincioși, dar nu te oprește nimeni să fii credincios în sufletul tău, acasă la tine!

Urmărește aici declarația avertisment de ieri a Președintelui României, Klaus Johannis și ține seama că pericolul nu a trecut și e nevoie de disciplină și responsabilitate pentru ca el să diminueze și să dispară!

Articolul precedentManager de spital amendat cu 20000 de lei
Articolul următorPreședintele face apel la ”resetarea” României!