Acasă Cultură „Stabat Mater” – concert creștin al Orchestrei Simfonice de Tineret „Andante” din...

„Stabat Mater” – concert creștin al Orchestrei Simfonice de Tineret „Andante” din Târgoviște

23
0

În data de 1 Mai, începând cu orele 18.00, Orchestra Simfonică de Tineret „ANDANTE” va susține un concert religios la Biserica Romano-Catolică „Sf. Francisc de Assisi” din Targoviste.
La pupitrul dirijoral va fi Emanuel Gavrilescu, iar soliștii acestui concert vor fi Camelia Bărbuță (sopran) – profesor de canto clasic la Liceul de Arte “Bălașa Doamna” din Târgoviște, Andra Costea-Bivol (mezzo-sopran) – profesor de canto la Liceul de Arte “Dinu Lipatti” din Pitești, Theodor Arnăutu (vioară), student al Universității Naționale de Muzică din București, Facultatea de Interpretare Muzicală, secția vioară, Beatrice Marcu (vioară), studentă la Universitatea Națională de Muzică din București, Facultatea de Interpretare Muzicală, secția vioară și Sarah Nidelcu (orgă) – profesor de pian la Școala Gimnazială de Arte “Iosif Sava” din București.
Asociația SONOART vă invită ca, în Săptămâna Patimilor, să retrăim împreună prin intermediul muzicii clasice acele momente pe cât de dureroase, pe atât de înălțătoare din timpul crucificării domnului nostru Iisus Hristos.

Articolul precedent„Cultural Walking Trail Chindia Târgovi­ște”, eveniment de valorificare a patrimoniului cultural al Târgoviștei
Articolul următorAsigurarea unui mediu școlar sigur, protejat de diferitele forme de manifestare a criminalității, prioritate a polițiștilor