Acasă Comunicat de presă Siguranța în școli, prioritatea polițiștilor dâmbovițeni

Siguranța în școli, prioritatea polițiștilor dâmbovițeni

13
0

La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu reprezentanții Instituției Prefectului Dâmbovița, au organizat o întâlnire cu directorii unităților de învățământ preuniversitar din arondarea orașelor Pucioasa și Fieni.

Activitatea a avut ca scop creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în școli, dar și în proximitatea acestora.

Într-un dialog deschis s-au analizat problemele fiecărei unități de învăţământ, fiind identificate principalele riscuri, dar și măsurile care trebuie puse în aplicare pentru ca fiecare copil să fie în siguranță.

Abordarea fenomenului de violență în mediul școlar a fost unul dintre subiectele principale pe care polițiștii l-au adus în atenția cadrelor didactice.

Polițiștii au ținut să le reamintească profesorilor că vor fi un partener de nădejde pe care se pot baza la nevoie, siguranța copiilor fiind una dintre cele mai importante obiective. 

Articolul precedentAsociația Be You a dat startul proiectului Erasmus+ „Out of the city” implementat sub Acțiunea cheie 2 (KA2) parteneriate de cooperare în domeniul tineret!
Articolul următorAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 13 – 17 noiembrie 2023