Acasă Poliția informează! Și de Sfântul Ion, polițiștii dâmbovițeni au fost la datorie, pe teren!...

Și de Sfântul Ion, polițiștii dâmbovițeni au fost la datorie, pe teren! Citește aici rezultatul acțiunilor de ieri!

48
0

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au intervenit la 45 de evenimente, dintre care  27 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Ca urmare a intervențiilor, polițiștii au început cercetări cu privire la 23 de posibile infracțiuni sesizate. Din totalul faptelor penale, 13 sunt contra persoanei și 3 contra patrimoniului.

Totodată, pentru prevenirea accidentelor grave și încurajarea unei conduite preventive la volan, pe raza întregului județ, polițiștii de la rutieră au organizat acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere.

Polițiștii de la rutieră au utilizat 10 aparate pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, iar pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii dâmbovițeni, alături de jandarmi și polițiști locali, au desfășurat 40 de acțiuni punctuale de control, scopul acestora fiind acela de a proteja sănătatea cetățenilor în actualul context epidemiologic.

S-au efectuat verificări la 340 de obiective de interes, dintre care 176 de unități de alimentație.

Au fost identificate 135 de persoane care nu purtau masca de protecție, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 11.500 de lei.

Reamintim cetățenilor că, în contextul epidemiologic actual, este necesar să manifeste un comportament responsabil și să nu se expună inutil unor riscuri.

Forțele de ordine sunt în continuare la datorie și acționează permanent pentru siguranța cetățenilor din județul Dâmbovița.