Acasă Educație S-a decis! Cursuri numai online în școlile în care se va vota...

S-a decis! Cursuri numai online în școlile în care se va vota la alegerile locale!

127
0

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat miercuri, 23 septembrie, Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

Pe baza acestei Hotărâri, Ministerul Educației și Cercetării a emis Ordinul 5617/23 09 2020, care stabilește ca în unitățile școlare unde activitatea va fi suspendată pentru că sunt amenajate secții de votare, învățarea să se facă în sistem online.

Articolul precedentIncendiu la o casă și anexă din localitatea Gura Ocniței
Articolul următorIonuț Timofte, de cinci ani campion pentru Jandarmeria Dâmbovița