Acasă Jandarmeria Dâmbovița Ionuț Timofte, de cinci ani campion pentru Jandarmeria Dâmbovița

Ionuț Timofte, de cinci ani campion pentru Jandarmeria Dâmbovița

164
0

Jandarmul montan, Timofte Ionuţ a obținut noi rezultate în sport

Plutonierul-major Timofte Ionuț a reprezentat timp de peste 5 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 80 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obținut rezultate notabile.

Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut noi performanțe. S-a clasat pe locul I la categoria masculin +35 ani și locul al II-lea la general, în cadrul crosului “RUN IOR 2020” – ediția 1, desfășurat în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din București. 

Pasionat de sport, dar mai ales de alergarea montană, subofițerul s-a înscris în competiție la proba de cros și a parcurs o distanță de 5 km într-un un timp de 17 minute și 53 de secunde.

Mâine, 25 septembrie a.c. jandarmul montan va participa la Campionatul Național Masters, proba 1500 metri, care va avea loc pe stadionul “Iolanda Balașdin București

Plutonierul-major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul inspectoratului din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentS-a decis! Cursuri numai online în școlile în care se va vota la alegerile locale!
Articolul următorAmbasadorul Pakistanului în România a vizitat Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița