Acasă Comunicat de presă Rezultatele acțiunilor desfășurate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică

Rezultatele acțiunilor desfășurate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică

65
0

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 440 de persoane, controlate 252 de autovehicule și testați 142 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 161.340 de lei, dintre care 175 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și 40 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind instituite 12 filtre pe raza întregului județ.

În urma controalelor din trafic, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 14 permise de conducere (unul pentru depășirea regimului legal de viteză și cinci pentru consumul de alcool) și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale 

Articolul precedentManual de artă practică pentru combaterea euroscepticismului și predarea valorilor Europene
Articolul următorDâmbovița, promovată la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă!