Acasă Comunicat de presă Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști la sfârșit de săptămână

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști la sfârșit de săptămână

12
0

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat 6 acțiuni în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

Polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind organizate 11 filtre pe raza întregului județ.

În cadrul misiunilor desfășurate, au fost legitimate 328 de persoane, controlate 165 de autovehicule și testați 92 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 56.995 de lei.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 135, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere pe drumurile publice.

Alte 44 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au reținut 15 permise de conducere (8 pentru depășirea regimului legal de viteză și unul pentru consumul de alcool) și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentÎți cauți serviciu? Astăzi sunt 466 de locuri de muncă disponibile în baza de date a AJOFM Dâmbovița!
Articolul următor48 de tineri dâmbovițeni au ales să îmbrace uniforme cu atitudine și s-au înscris la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani