Acasă Comunicat de presă Restaurantele, cafenelele și jocurile de noroc din nouă comune din Dâmbovița vor...

Restaurantele, cafenelele și jocurile de noroc din nouă comune din Dâmbovița vor fi închise pentru 6 zile

51
0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a decis ieri, 8 septembrie, ca de azi și pînă pe 15 septembrie, restaurantele, cafenelele care funcționează în spații interioare și sălile de jocuri de noroc din nouă localități din județ, să fie închise. Măsura a fost luată din cauza creșterii numărului de infectări cu SARS Cov 2 în aceste zone și poate fi prelungită în funcție de evoluția situației în fiecare comună.

Comunicat de presă

Potrivit informării Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița privind incidența cumulată a cazurilor, astăzi, 08.09.2020, Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, domnul Aurelian Popa, a supus dezbaterii, membrilor comitetului, Proiectul de Hotărâre privind restricționarea unor activități desfășurate de agenții economici pe raza unor unități administrative-teritoriale din județul Dâmbovița.

Astfel, membrii C.J.S.U. au adoptat Hotărârea nr. 23 din 08.09.2020, privind restricționarea, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară următoarele tipuri de servicii: preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor, precum și a activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, pentru următoarele localități: Brănești, Butimanu, Cornești, Glodeni, Malu cu Flori, Niculești, Ocnița, Tătărani și Vulcana Pandele.

Restricţionarea se aplică, începând cu data de 09.09.2020 până la data de 15.09.2020, în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 729/2020.

                                                                     Biroul de presă