Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște Rectificare după rectificare după rectificare. A treia rectificare a bugetului Târgoviștei din...

Rectificare după rectificare după rectificare. A treia rectificare a bugetului Târgoviștei din ultimele 45 de zile!

120
0

La aproape o lună de la alegerile locale din 28 septembrie 2020, noul Consiliu Local Municipal Târgoviște votat de către târgovișteni nu a fost încă validat, din cauza noii proceduri de validare, care este mai lungă. Fostul Consiliu Local Municipal Târgoviște a mai fost, totuși, convocat de către primarul reconfirmat în funcție, Cristian Daniel Stan, într-o ședință extraordinară ce s-a ținut ieri, 20 octombrie, tot online, ca și precedentele. Un singur punct a fost pe Ordinea de zi a ședinței extraordinare a CLM Târgoviște de ieri, ”Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Târgoviște pentru anul 2020”, proiect ce a fost adoptat. Este a treia rectificare bugetară din ultimele 45 de zile, dar probabil că primarul reconfirmat Daniel Stan va lămuri motivele acestor dese rectificări. Până la publicarea pe siteul Primăriei Târgoviște a procesului verbal al ședinței de ieri, puteți citi textul proiectului de hotărâre respectiv descărcând fișierul de mai jos:

Despre precedentele rectificări ale bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște din ședințele extraodrdinare ale Consiliului Local Municipal Târgoviște din datele de 9, respectiv 30 septembrie 2020, v-am informat aici și aici.

Articolul precedentJandarm dâmbovițean, arcaș de top. Locotenentul Silviu Stan, locul 3 la Cupa României la tir cu arcul!
Articolul următorAzi dimineață, la Potlogi, un scurtcircuit electric a făcut scrum o autoutilitară