Acasă Afaceri Târgoviște: Primul magazin LTB Jeans din România s-a deschis sâmbătă, în DÂMBOVIȚA...

Târgoviște: Primul magazin LTB Jeans din România s-a deschis sâmbătă, în DÂMBOVIȚA MALL!

331
0

Primul magazin din România al celebrului brand de îmbrăcăminte LTB Jeans s-a deschis sâmbătă, 24 octombrie, chiar în Târgoviște, la DÂMBOVIȚA MALL. Un brand global preferat de celebrități de talia actriței italiene Ornella Mutti, top-modelului finlandez Anna Falchi, sau actorului, cântărețului și producătorului de film italian Tony Renis, LTB Jeans este acum prezent în DÂMBOVIȚA MALL cu noua sa colecție elegantă, distinsă și cochetă.

Marca LTB Jeans este deținută de Grupul de companii Çak, din Turcia, înființat încă din 1948, ca producător de denim. În prezent LTB  este un brand global cu 67 de magazine în Turcia – 33 numai în Istanbul, dar cu magazine în numeroase țări europene, inclusiv Italia, Spania, Regatul Unit, Germania, Franța, Austria, Belgia, Polonia, Rusia, Ungaria, Republica Cehă, Croația și, acum și în România, la DÂMBOVIȚA MALL din Târgoviște. Produsele LTB Jeans sunt foarte apreciate de clienți cu gusturi rafinate din cele 62 de țări din întreaga lume în care pot fi găsite.

Premiera de la Târgoviște va fi urmată de alte inaugurări de magazine planificate în București, Constanța, Cluj, Brașov și Iași.

Dacă i-ați trecut deja pragul primului magazin LTB Jeans din România, aflat în incinta DÂMBOVIȚA MALL, știți cât de greu e de descris în cuvinte eleganța colecției actuale, din care puteți alege cămăși, rochii, tricouri, geci, sau blugi, potrivite perfect cu personalitatea voastră. Pentru ceilalți, știrea deschiderii primului magazin LTB Jeans din România, chiar în Târgoviște, la DÂMBOVIȚA MALL, ar trebui să fie o inspirație pentru o serioasă sesiune de shopping!

Le urăm succes și suntem convinși că îl vor avea, pentru că târgoviștenii știu să aprecieze brandurile de top!

Tot sâmbătă, tot la DÂMBOVIȚA MALL din Târgoviște, chiar lângă magazinul LTB Jeans, s-a deschis și un magazin al altui brand celebru, U.S.POLO ASSN., cunoscut deja de către dâmbovițeni. Zestrea de branduri a singurului mall din județul nostru, DÂMBOVIȚA MALL din Târgoviște, s-a mărit astfel, într-o singură zi cu două branduri celebre, care oferă nu numai garanția calității, ci și pe cea a rafinamentului care însuflețește veșmintele din colecțiile lor.

Foto: Sebitoriale.Ro

Articolul precedentSe fac angajări! 402 locuri de muncă vacante în baza de date AJOFM Dâmbovița!
Articolul următorAtenție, șoferi! Pe timp ploios, conduceți prudent!