Acasă Primăria Târgoviște Primarul Târgoviștei anunță redeschiderea grădinițelor din municipiu!

Primarul Târgoviștei anunță redeschiderea grădinițelor din municipiu!

54
0

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, alături de cei doi viceprimari, doamna Monica Ilie și domnul Cătălin Rădulescu și city managerul, Gabriel Boriga, au susținut o nouă conferință de presă pe teren, de data aceasta pe șantierul Grădiniței nr. 8 din Târgoviște, Rază de soare. Cu această ocazie, primarul Târgoviștei a făcut anunțul mult-așteptat de o mulțime de părinți: în sfârșit se redeschid grădinițele!

Primarul Cristian Daniel Stan a precizat: ”Am făcut tot ceea ce a ținut de administrația publică locală pentru ca unitățile de învățământ preșcolar din municipiu să beneficieze de tot ceea ce este necesar pentru desfășurarea activității în condițiile impuse de pandemia de COVID 19. Am asigurat dezinfectanți, dispensere, am asigurat tot ceea ce înseamnă fonduri necesare dezinfectării și pregătirii unităților de învățământ pentru primirea copiilor într-un context epidemiologic deloc ușor. În Dâmbovița apar destule cazuri, trebuie să fim foarte atenți!”

Grădinițele se vor deschide treptat, începând de mâine, 24 iunie, până pe 1 iulie, după cum urmează: miercuri, 24 iunie, se deschid grădinițele nr. 1, 9, 14, 15 și 16 din Târgoviște, joi, 25 iunie se deschide Grădinița nr 13, luni, 29 iunie, Grădinița nr.2  și miercuri, 1 iulie, Grădinița nr.3.

Primarul Cristian Daniel Stan a prezentat, de asemenea, situația lucrărilor de la Grădinița nr. 8, Rază de soare, unde nu numai că se reabilitează cele două corpuri de clădire existente, ci se construiește un corp nou, dar și alte proiecte de reabilitare, modernizare și extindere a unor școli târgoviștene ca Mihai Viteazul și Matei Basarab. Primarul municipiului a anunțat că în 30 de zile vor fi gata lucrările de la Creșa nr 8 din Târgoviște și curând vor fi încheiate și lucrările de la creșele 13 și 14,  proiecte finanțate prin PNDL programul Național de Dezvoltare Locală. Mai sunt o serie de șantiere deschis în municipiu, cum este cel de la Colegiul Național Constantin Carabella, unde se construiește o sală de sport, dar și o mulțime de proiecte în plan, cum este cel de reabilitare și modernizare a Școlii Tudor Vladimirescu.