Acasă Poliția informează! Polițiștii din Fieni au depistat un transport ilegal de deșeuri neferoase

Polițiștii din Fieni au depistat un transport ilegal de deșeuri neferoase

115
0

Acțiune a polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Fieni

Ieri, 26 octombrie, în intervalul orar 16:00-20:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au acționat pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere și pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

Astfel, polițiștii au legitimat 33 de persoane și au controlat 23 de autovehicule, iar pentru neregulile constate au aplicat 9 sancțiuni pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice și una pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut un set de plăcuțe de înmatriculare și un certificat de înmatriculare.

Exemplu:

Un bărbat de 25 de ani, din Mătăsaru, a fost depistat de polițiști în timp ce transporta 1.500 de kilograme de deșeuri neferoase fără a deține documente de proveniență și transport.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării deșeurile neferoase, iar conducătorul auto a fost sancționat cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990.

Articolul precedent5 acțiuni de căutare și salvare a turiștilor, desfășurate de jandarmii montani în ultimele două săptămâni
Articolul următorIncredibil! DSP Dâmbovița a raportat cazurile de coronavirus de la Vișinești ca fiind de la Vârfuri! CJSU a stabilit restricții unde nu era nevoie!