Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni, la datorie și în weekend!

Polițiștii dâmbovițeni, la datorie și în weekend!

123
0

În weekend, polițiștii din Dâmbovița au fost la datorie pentru siguranța comunității

În perioada 12-13 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza județului Dâmbovița.

În cele două zile, polițiștii au fost angrenați în cadrul a 194 de patrule.

Astfel, au fost constatate 59 de infracțiuni, 36 fiind contra persoanei, 11 contra patrimoniului și s-a intervenit la 102 evenimente, dintre care 75 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

De asemenea, au fost aplicate 405 sancțiuni contravenționale, în valoare de 175.060 de lei.

Totodată, polițiștii au reținut 35 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Cercetați de polițiști pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Pe parcursul acestui weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție au întocmit trei dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței.

Astfel, doi bărbați de 28 și 29 de ani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme, pe raza localităților Cojasca și Bălteni, fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat 64 de ani, care au condus un ansamblu de vehicule rutier, pe raza municipiului Târgoviște, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu o valoare de peste 0,80 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Articolul precedentȘi lunea asta numărul noilor cazuri de coronavirus e mai mic, numai 692!
Articolul următorMare sărbătoare, mare! 14 septembrie – Înălțarea Sfintei Cruci