Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni își fac datoria în permanență, în întreg județul

Polițiștii dâmbovițeni își fac datoria în permanență, în întreg județul

18
0

Depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme, deși nu dețineau permise de conducere

Ieri, 2 decembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au depistat, pe drumul județean 702 D, pe raza localității Hulubești, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Un alt bărbat, de 33 de ani, a fost oprit de polițiști, pentru control, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Cornești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 din Codul Penal.

Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiștii dâmbovițeni

La data de 2 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat de 25 de ani, din localitatea Cojasca.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea a 1 an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative, emis tot pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cel în cauză, respectiv un bărbat de 48 de ani, din localitatea Bălănești, a fost condamnat la executarea a 1 an și 10 luni de închisoare.

Ambii bărbați au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.