Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni intensifică acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus...

Polițiștii dâmbovițeni intensifică acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19)

39
0

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, au acționat, pe raza județului, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate peste 2.500 de persoane și au fost controlate peste 100 de societăți comerciale.

De asemenea, pentru siguranța cetățenilor în timpul deplasărilor în mijloacele de transport public în comun, polițiștii au efectuate verificări în 97 astfel de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, echipele de control au aplicat 384 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.300 de lei.

Acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent, la datorie, pentru siguranța cetățenilor.

Vă reamintim că este important, ca pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, să respectați măsurile de distanțare fizică, să purtați masca de protecție și să nu vă expuneți inutil unor riscuri!