Acasă ISU Basarab I Dâmbovița Incendiu cu urmări tragice la Vulcana Băi

Incendiu cu urmări tragice la Vulcana Băi

114
0

Incendiu la o casă din comuna Vulcana Băi

În această dimineață, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați, prin apel 112, despre producerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Vulcana Băi, deplasându-se imediat la locul evenimentului cu 3 autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD.

Se pare că incendiul a fost observat și anunțat târziu de către vecinii din zonă, salvatorii găsind incendiul generalizat la întreaga construcție (casă duplex, P+1 și mansardă).

Incendiul a fost localizat, iar în prezent pompierii acționează pentru înlăturarea efectelor acestuia.

Este o intervenție dificilă, de durată, din cauza temperaturii foarte ridicate degajate și a sarcinii termice mari, locuința având pereții interiori și planșeele confecționate din lemn (care s-au prăbușit în timpul incendiului), în interiorul acesteia existând și mult material combustibil (mobilier și o cantitate impresionantă de cărți).

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 70 ani, găsită decedată (carbonizată) în interiorul locuinței.

Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Articolul precedentPolițiștii dâmbovițeni intensifică acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19)
Articolul următorEvoluție îngrijorătoare a epidemiei de coronavirus în Dâmbovița: 128 noi cazuri, dar și încă 5 decese declarate azi!