Acasă Poliția informează! Polițiștii continuă sesiunile de informare în unitățile de învățământ din Târgoviște

Polițiștii continuă sesiunile de informare în unitățile de învățământ din Târgoviște

47
0

La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, sprijiniți de cei de la Biroul Siguranță Școlară și de la Serviciul Criminalistic, au organizat o activitate informativ-preventivă, la Liceul Teoretic “Voievodul Mircea” și la Colegiul Economic “Ion Ghica”, ambele din municipiul Târgoviște.

Polițiștii au prezentat diverse aspecte circumscrise meseriei de polițist, situații din activitatea lor și au răspuns întrebărilor adresate de elevi. De asemenea, liceenilor le-a fost prezentată trusa utilizată de tehnicianul criminalist la activitățile de cercetare la fața locului.

Totodată, polițiștii au discutat cu elevii despre faptele de violență sau bullying și modalitățile de prevenire a acestora. Un alt subiect a fost reprezentat de riscurile și consecințele asociate consumului unor substanțe psihoactive.

La activitate au luat parte 170 de elevi din clasele a XII-a.

Articolul precedentSalonul de primăvară al Filialei Constanța Unu a Uniunii Artiștilor Plastici din România se deschide publicului mâine, 24 martie, la Galeria de Artă Independența din Târgoviște
Articolul următorPolițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vă invită să le fiți alături pentru a celebra Ziua Poliției Române!