Acasă Comunicat de presă Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii dâmbovițeni au continuat misiunile pentru creșterea...

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii dâmbovițeni au continuat misiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și siguranței publice

47
0

La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze pentru menținerea ordinii și siguranței publice, creșterea gradului de siguranță rutieră, combaterea infracționalității și a faptelor antisociale.

Astfel, în cadrul celor 7 acțiuni punctuale desfășurate, au fost legitimate 235 de persoane și testați 71 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.145 de lei, dintre care 81 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și 17 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În ceea ce privește misiunile desfășurate pentru siguranța circulației pe drumurile publice, în urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au reținut 21 permise de conducere (2 pentru consumul de substanțe interzise și 6 pentru viteză excesivă) și au retras 4 certificate de înmatriculare.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, acționând permanent pentru siguranța comunității.

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentANAF –  gazda unei vizite a Serviciului Fiscal de Stat din Republica Moldova
Articolul următorDrumul județean DJ 724, Malu cu Flori – Pucheni, în lungime de 6,7 km, va fi reabilitat și modernizat