Acasă Afaceri ANAF –  gazda unei vizite a Serviciului Fiscal de Stat din Republica...

ANAF –  gazda unei vizite a Serviciului Fiscal de Stat din Republica Moldova

38
0

În perioada 16-18 ianuarie 2024, Agenția Națională de Administrare Fiscală a fost gazda unei vizite de studiu din partea Serviciului Fiscal de Stat din Republica Moldova, care a avut ca obiectiv schimbul de experiență pe tema implementării schimbului automat de informații pentru conturile financiare (AEOI).

Agenda vizitei de studiu a urmărit studierea practicii României în ceea ce privește modalitatea de implementare, din perspectiva organizațională și tehnică, a schimbului automat de informații pentru conturile financiare (AEOI). Astfel, la discuții au participat experți în domeniul tematicilor vizate din cadrul Direcției Generale de Informații Fiscale, Unității de Management al Informației și Centrului Național pentru Informații Financiare.

Acest demers are un impact semnificativ în ceea ce privește acordarea directă de asistență tehnică bilaterală în calitatea noastră de stat membru UE având ca obiectiv central dezvoltarea capacității instituționale a omologilor noștri din Republica Moldova și a relațiilor bilaterale, pe filiera administrării fiscale.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa

Articolul precedentMâine aniversăm 165 de ani de la Unirea Principatelor Române! Vino și tu la Hora Unirii, în Piața Tricolorului din Târgoviște!
Articolul următorPe parcursul zilei de ieri, polițiștii dâmbovițeni au continuat misiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și siguranței publice