Acasă Comunicat de presă Pe parcursul zilei de ieri, 29 mai, polițiștii dâmbovițeni au intervenit la...

Pe parcursul zilei de ieri, 29 mai, polițiștii dâmbovițeni au intervenit la 18 evenimente, au aplicat 201 sancțiuni contravenționale, au retras 6 certificate de înmatriculare și au reținut 16 permise de conducere

15
0

La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice, dar și pentru asigurarea siguranței circulației pe drumurile publice din județ.

Astfel, polițiștii de la rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, în colaborare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au fost în teren, fiind organizate 5 acțiuni punctuale și instituite 10 filtre.

Astfel, ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină la 18 evenimente, 11 dintre acestea fiind sesizate prin SNUAU 112.

De asemenea, au fost controlate 244 de autovehicule, legitimate 428 de persoane și testați 70 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 201 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 45.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare și au reținut 16 permise de conducere, dintre care patru pentru nerespectarea regimului legal de viteză .

Polițiștii dâmbovițeni vor continua misiunile pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentVernisajul și premierea câștigătorilor Salonului Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”, ediția a II-a, Târgoviște, 2024     
Articolul următorOrchestra Simfonică de Tineret „Andante” – concert pentru copii în programul Festivalului Copiilor „Anima”