Acasă Afaceri Pe 20 august se deschide primul mall din județ, DÂMBOVIȚA MALL!

Pe 20 august se deschide primul mall din județ, DÂMBOVIȚA MALL!

344
0

Dâmbovițenii care și-au dorit să nu mai fie nevoiți să meargă la mall în București, Ploiești sau Pitești, vor avea, în sfârșit, un mall foarte aproape de ei. Peste numai trei zile, pe 20 august, DÂMBOVIȚA MALL, primul asemenea complex comercial din istoria județului, se va deschide în Târgoviște, pe cel mai nou bulevard al municipiului, Bulevardul Ferdinand, la numărul 6. Această adresă va deveni, cu siguranță, cea mai cunoscută adresă din județ pentru toți cei care apreciază cumpărăturile de calitate, rafinamentul și bunul gust, mărcile de top și ultimele tendințe ale modei, dar și divertismentul modern și ofertele culinare unice ale unor lanțuri de restaurante care nu au mai fost prezente până acum în județ. Seria de premiere este completată de primul Hipermarket Carrefour din județ, dar și de primul DriveIn Cinema. Vă redăm mai jos comunicatul de presă oficial ce anunță lansarea DÂMBOVIȚA MALL, cu promisiunea că vom relata nu numai deschiderea mall-ului de peste câteva zile, ci și evoluția ulterioară a afacerii și modul în care se va integra în viața noastră, a tuturor. Judecând după interesul manifestat deja de dâmbovițeni prin numeroasele întrebări și discuții de pe rețelele de socializare, DÂMBOVIȚA MALL va fi un succes deplin, pe toate planurile!

Dâmbovița Mall își va deschide porțile începând cu 20 august cu o ofertă de peste 80 de magazine

Branduri internaționale și naționale, primul Hipermaket Carrefour din oraș, food court cu un design deosebit, dar și multe alte surprize îi așteaptă pe dâmbovițeni la cel mai mare și modern centru comercial din regiune.

Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, va inaugura la Târgoviște primul Mall din județ. Cu o suprafață constituită totală de peste 70.000 mp, 1280 locuri de parcare din care 815 în subteran, Dâmbovița Mall va găzdui o vastă ofertă de magazine  pentru toate categoriile de vârstă și interese. În plus, centrul comercial include și primul hipermarket Carrefour din Târgoviște, în suprafață de aproximativ 9.600 mp, zona de servicii, zona fashion, zona de food court generoasă și o terasă cu un decor deosebit. Dâmbovița Mall va fi punctul de atracție din regiune, beneficiind de un acces facil prin trei zone de interes: șoseaua de centură, zona centrală (Cartier CFR) și zona gării. Conceptul unic de design, materialele de calitate superioară dar și dotările de ultimă generație fac din Dâmbovița Mall locul ideal de cumpărături.

Începând cu 20 august, dâmbovițenii se vor putea bucura de o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hypermarket, C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flanco,  Boutique17, Meli Melo, U.S.Polo ASSN, Smyk, Teilor, Kendra, Splend`or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax. Totodată, începând cu data de 20 august, dâmbovițenii vor beneficia de un nou spațiu modern al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, situat la etajul 1 al Centrului Comercial, unde se vor efectua toate activitățile de înmatriculare vehicule, examinări și eliberare premise auto.

Prime Kapital a luat toate măsurile de protecție și siguranță împotriva COVID-19, astfel încât la Dâmbovița Mall siguranța vizitatorilor, angajaților, și personalului auxiliar să primeze. Pe lângă termoscanarea tuturor vizitatorilor și prezența dispenserelor de dezinfectant, se vor pune la dispoziția dâmbovițenilor și măști de protecție de unică folosință, în mod gratuit la intrările în centru comercial. Dezinfectarea și igienizarea suprafețelor se va face cu rigurozitate, iar aerul condiționat din spațiile interioare va fi împrospătat în flux continuu, fără recirculare.

Odată cu inaugurarea centrului comercial se va lansa, în parcarea exterioară a Dâmbovița Mall și DriveIn Cinema, ca parte a primei rețele de cinematografe în aer liber cu acces gratuit din România, concept organizat de Prime Kapital și implementat deja în alte 5 locații din portofoliul companiei și care se bucură de un real succes. Prime Kapital dorește să ofere clienților săi o alternativă de petrecere a timpului liber în contextul actual și în același timp să își susțină partenerii printr-un eveniment pe termen lung al cărui obiectiv este fidelizarea clienților în fiecare dintre locații. Logistica mobilizată este una impresionantă, ecranele de proiecție fiind unice în țară ca dimensiune, 300 de mp fiecare, ceea ce permite spectatorilor o vizionare a filmelor în cele mai bune condiții. Proiecțiile vor avea loc în fiecare seară a săptămânii și, cel mai important, accesul va fi gratuit. Cei care doresc să participe trebuie doar să se înscrie online pe platforma www.dambovitamall.ro/cinema . Pentru o experiență inedită, vizionarea se va putea face direct din autoturism fiind disponibile 90 de locuri de parcare sau în gradenă unde vor fi puse la dispoziție 56 de locuri cu respectarea distanțării sociale. Spectatorii vor avea de asemenea posibilitatea de a comanda telefonic mâncare și băuturi de la operatorii de food-court a centrului comercial, iar livrarea se va realiza direct în zona de eveniment în condiții de maximă igienă și siguranță. Portofoliul de filme este și el unul impresionant, blockbustere dar și filme care urmează să fie difuzate în premieră națională: Motherless Brooklyn, Just Mercy, The Way Back sau Blinded by the light.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Pentru mai multe detalii, accesați:

www.primekapital.com!”

Foto:Facebook DÂMBOVIȚA MALL, DÂMBOVIȚA MALL.

Articolul precedentÎți cauți loc de muncă? Sunt 362 locuri de muncă disponibile în Dâmbovița!
Articolul următor31 august 2020, termenul limită pentru vizarea carnetelor de rentier agricol