Acasă Târgoviște - Dâmbovița Până acum, în Dâmbovița sunt 152 de persoane cu Covid 19

Până acum, în Dâmbovița sunt 152 de persoane cu Covid 19

137
0

BULETIN DE PRESĂ din data de 12.05.2020

În cursul zilei de ieri, 11 mai, la nivelul județului Dâmbovița, au fost constituite 119 patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 59 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița, care au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Alături de polițiști și jandarmi, au acționat și 51 de militari din cadrul M.Ap.N și 120 de politiști locali.

De asemenea, în cadrul acțiunilor, au fost desfășurate misiuni pentru introducerea în carantina a 22 de persoane sosite din zone de risc. Totodată, au fost efectuate 310 verificări ale persoanelor aflate în izolare la domiciliu.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Găești au identificat pe raza orașului Găești o persoană care nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional și introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile.

În continuare, dispozitivul de ordine și siguranță publică va acționa pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID-19), dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Astăzi, 12.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 184 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 205 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 152 persoane
  • persoane vindecate : 59
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 9.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (19 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (8 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, reprezentanți ai DSP Dâmbovița au executat 5 misiuni specifice privind recoltarea și transportul probelor recoltate precum și desfășurarea anchetelor epidemiologice.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentBrăila rămâne județul cu cele mai puține cazuri de coronavirus
Articolul următorLupta cu seceta a început!