Acasă Epidemie coronavirus Numai 6 noi confirmări de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Numai 6 noi confirmări de COVID-19 în ultimele 24 de ore

237
0

BULETIN DE PRESĂ din data de 24.05.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 23 mai a.c., 229 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 108 polițiști locali au desfășurat 95 de misiuni specifice. Totodată, au fost efectuate 1842 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu. De asemenea, 2 persoane au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare totală de 6000 lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, ulterior fiind introduse într-un centru de carantină pentru 14 zile.

Obiectivul tuturor este siguranța cetățeanului.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii și jandarmii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița execută în continuare misiuni privind ordinea publică la locațiile de carantină;

  • Astăzi, 24.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:
  • se află în izolare la domiciliu: 2.041 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată : 69 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 258 persoane
  • persoane vindecate : 86
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 11.
  • În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (12 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (2 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat o misiune specifică privind transportul probelor biologice.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentDe ieri până azi, peste 200 de noi cazuri de COVID 19 în țară
Articolul următorNoutăți clasa a IX-a: o clasă de științe ale naturii la Carabella