Acasă Educație Noutăți clasa a IX-a: o clasă de științe ale naturii la Carabella

Noutăți clasa a IX-a: o clasă de științe ale naturii la Carabella

333
0

Inspectoratul Școlar Dâmbovița a publicat vineri, 22 mai 2020, Planul de școlarizare în învățământul liceal și profesional de stat pentru anul școlar 2020 – 2021. Au fost stabilite numărul de clase de câte 28 de locuri și specializările fiecărui colegiu și liceu din învățământul de stat din județul Dâmbovița. Părinții, dar, mai ales, elevii care vor susține curând examenul de Evaluare Națională pot consulta documentul aici, pentru a știi ce liceu sau colegiu, ce profil și ce specializare să aleagă. În același document sunt incluse și planurile de școlarizare pentru clasa a IX-a, învățământ seral și învățământ cu frecvență redusă, precum și planul de școlarizare pentru învățământul dual.

Ca noutate, am remarcat înființarea unei clase cu specializarea științe ale naturii la profilul real de la Colegiul Național Constantin Carabella din Târgoviște, specializare aleasă în special de viitorii studenți la medicină.

Clasele și specializările de la C.N. Constantin Carabella și CN.. Ienăchiță Văcărescu din Târgoviște

Le urăm succes tuturor elevilor de clasa a VIII-a care vor susține, curând, în condiții speciale importantul examen de Evaluare Națională și sperăm ca situația generată de epidemia de coronavirus să se îmbunătățească, în așa fel încât, în septembrie, bobocii de a 9-a să vină în licee în condiții normale!

Articolul precedentNumai 6 noi confirmări de COVID-19 în ultimele 24 de ore
Articolul următor”Voi egalitate, dar nu pentru căței!”