Acasă Poliția informează! Noi acțiuni desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor

Noi acțiuni desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor

118
0

Pe parcursul zilei de ieri, 22 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual.

Activităţile s-au desfășurat în sistem integrat şi au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Polițiștii dâmbovițeni au derulat activități atât în mediul urban cât și rural, fiind verificate 199 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate şi 318 mijloace de transport persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 279 de sancțiuni contravenționale (275 pentru nerespectare măsurilor de protecție individuală și 4 pentru nerespectarea restricțiilor privind circulația în intervalul orar 23:00-05:00), valoarea totală a amenzilor fiind de 12.750 de lei.

De asemenea, în urma unei sesizări făcute prin linia TELVERDE – 0800 800 165, polițiștii s-au deplasat la un magazin de pe raza localității Dârza, unde au identificat o femeie de 50 de ani, din Buftea, care nu purta masca de protecție, aceasta fiind sancționată cu amendă în valoare de 500 de lei.

Reamintim cetățenilor că, în contextul actual, este necesar să manifeste un comportament responsabil și să nu se expună inutil unor riscuri.

Articolul precedentCitește aici programul de Crăciun al muzeelor din cadrul CNM Curtea Domnească Târgoviște!
Articolul următorNeobosiți și la datorie tot timpul: raport săptămânal ISU “Basarab I” Dâmboviţa, 07 – 13 decembrie 2020