Acasă Poliția informează! Nerespectarea măsurilor de protecție individuală costă! 104 amenzi au fost date ieri...

Nerespectarea măsurilor de protecție individuală costă! 104 amenzi au fost date ieri din această cauză!

15
0

Verificări privind respectarea măsurilor de protecție pentru prevenirea COVID-19

Pe parcursul zilei de ieri, 10 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat noi acțiuni de verificare, pe raza întregului județ, cu privire la respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Activitățile sunt desfășurate sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale, scopul vizat fiind siguranța cetățenilor.

Astfel, peste 2.500 de persoane au fost legitimate și au fost efectuate verificări la 212 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 20 de operatori autorizați/transportatori de persoane.

De asemenea, polițiștii au aplicat 104 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 2.900 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Pentru ca deplasările efectuate cu mijloacele de transport public în comun să se realizeze în condiții de siguranță pentru călători, polițiștii au controlat 131 astfel de autovehicule.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni vor fi la datorie pentru a se asigura că măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19 sunt respectate.