Acasă Comunicat de presă Misiunile polițiștilor pentru siguranța comunității continuă

Misiunile polițiștilor pentru siguranța comunității continuă

69
0

Menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, creșterea gradului de siguranță,  asigurarea intervenției eficiente în situații de urgență, precum și supravegherea traficului rutier pentru prevenirea unor accidente grave de circulație au constituit, în cursul zilei de ieri, 12 noiembrie, principalele misiuni ale efectivelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Astfel, în cadrul celor 7 acțiuni punctuale desfășurate, au fost legitimate 396 de persoane, controlate 331 de autovehicule și testați 145 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 213 sancțiuni contravenționale, în valoare de 88.030 de lei, dintre care 166 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și 43 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind instituite 18 filtre pe raza întregului județ.

În urma controalelor din trafic, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 12 permise de conducere (trei pentru depășirea regimului legal de viteză și unul pentru consumul de alcool) și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentZi sau noapte, pe ei îi chemăm să ne salveze! ISU “Basarab I” Dâmboviţa își prezintă raportul săptămânal!
Articolul următorCampanie națională de verificare privind obligațiile angajatorilor de respectare a obligațiilor de asigurare a securității și protecției lucrătorilor care își desfășoară activitatea în industria extractivă de suprafață și subteran. Și în Dâmbovița inspectorii SSM au găsit nereguli!