Acasă Târgoviște - Dâmbovița Minivacanță de Rusalii în condiții de stare de alertă!

Minivacanță de Rusalii în condiții de stare de alertă!

178
0

O nouă minivacanță începe de mâine, sau, pentru cei mai grăbiți, din după-amiaza zilei de azi! Întrucât duminică, 7 iunie sunt Rusaliile, a doua zi este, prin lege, zi liberă, așa că abia marți, 9 iunie se va reveni la lucru. Rusaliile nu au o dată fixă, ci sunt prăznuite în fiecare an la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, iar în 2020, Rusaliile vor fi sărbătorite de creştinii ortodoxi duminică, 7 și luni, 8 iunie.

Sărbătoarea de Rusalii, sau Pogorârea Sfântului Duh, reprezintă o sărbătoare extrem de importantă pentru toţi creştinii. Anul acesta, se va sărbători în plină stare de alertă, și, datorită așa-zisei ”relaxări” a restricțiilor impuse de epidemia de coronavirus, care este încă prezentă în aproape toate țările lumii și, de asemenea, și în România, românii pot pleca în excursie, pot merge la terase și chiar la unele evenimente ce vor fi organizate în aceste zile, cu respectarea totuși, a unor măsuri de protecție. Și în Târgoviște și în alte localități din județul Dâmbovița se organizează o mulțime de evenimente, și, cu siguranță, autoritățile vor veghea la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii epidemiei de COVID 19, cum sunt cele de prezentate aici!

Vă recomandăm să respectați măsurile de prevenție a răspândirii epidemiei de coronavirus și să vă bucurați de minivacanță în condiții de siguranță!

TOTUL VA FI BINE!

Articolul precedentDoar un nou caz de îmbolnăvire în ultimele 24 de ore în Dâmbovița
Articolul următorProiect cu fonduri europene la Curtea Domnească din Târgoviște