Acasă Anunț important Miercuri, 8 noiembrie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar în orașul...

Miercuri, 8 noiembrie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar în orașul Răcari!

80
0

Comunicat de presă

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile în orașul Răcari, în data de 08.11.2023, între orele 08:0016:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării în cel mai scurt timp a lucrărilor de igienizare, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA SA

Foto: Sebitoriale

Articolul precedent48 de tineri dâmbovițeni au ales să îmbrace uniforme cu atitudine și s-au înscris la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani
Articolul următor„Patrimoniu renăscut – repere cronologice privind istoria Turnului Chindiei”