Acasă Compania de Apă Miercuri, 25 octombrie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar în satul...

Miercuri, 25 octombrie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar în satul Ungureni din comuna Dragomirești!

69
0

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile în satul Ungureni din comuna Dragomirești, în data de 25.10.2023, între orele 08:00-14:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării în cel mai scurt timp a lucrărilor de igienizare, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA SA

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentPovestea unui vis împlinit
Articolul următor”Libertate”, cel mai recent film al regizorului Tudor Giurgiu, ajunge mâine la Târgoviște, la Cinema Independența! Personalul militar poate lua bilete la jumătate din preț!