Acasă Comunicat de presă Mesajul de mulțumire al Prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia, pentru toate forțele...

Mesajul de mulțumire al Prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia, pentru toate forțele MAI care au asigurat liniștea și ordinea publică pe parcursul procesului electoral din 9 iunie 2024!

12
0

Îmi exprim profunda mea recunoștință față de toate forțele MAIInspectoratul de Jandarmi Județean Mircea cel Bătrân Dâmbovița, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Basarab I al județului Dâmbovița – care au asigurat liniștea și ordinea publică pe parcursul procesului electoral din 9 iunie 2024. Datorită profesionalismului, dedicării și promptitudinii lor, alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm, permițând cetățenilor să își exercite dreptul de vot.

De asemenea, le mulțumesc echipajelor Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița și Filialei Dâmbovița a Crucii Roșii Române pentru prezența lor constantă acolo unde s-a impus și pentru promptitudinea cu care au intervenit în cazurile medicale solicitate.

Apreciez efortul depus de toți cei implicați în organizarea și desfășurarea alegerilor, demonstrând o implicare totală și o dorință sinceră de a contribui la consolidarea democrației în județul nostru.

Nu în ultimul rând, le mulțumim tuturor dâmbovițenilor care au participat la vot într-un număr mare, demonstrând civism și responsabilitate. Prezența dumneavoastră la urne a fost esențială pentru ca vocea fiecăruia să fie auzită și pentru ca alegerile să fie legitime.

Împreună, am reușit să organizăm alegeri democratice, libere și corecte, un moment important pentru democrația din județul Dâmbovița.

Cu stimă,

Prefectul Județului Dâmbovița

Claudia GILIA

Articolul precedent186 de pensionari dâmbovițeni vor beneficia de bilete de tratament în a 9-a serie din acest an!
Articolul următorElis Pavaje rămâne lider de piață. Perseverența în oferirea calității și respectul pentru clienți sunt răsplătite