Acasă Casa de Pensii Dâmbovița 186 de pensionari dâmbovițeni vor beneficia de bilete de tratament în a...

186 de pensionari dâmbovițeni vor beneficia de bilete de tratament în a 9-a serie din acest an!

10
0

Pentru a 9-a serie a acestui an, Casei de Pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 186 bilete de tratament în stațiunile: Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata, repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

Perioada de intrare în stațiune este 26.06.2024 – 30.06.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedent„Modele reprezentative ale artei universale”, o expoziție de pictură și grafică a elevilor de la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște
Articolul următorMesajul de mulțumire al Prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia, pentru toate forțele MAI care au asigurat liniștea și ordinea publică pe parcursul procesului electoral din 9 iunie 2024!