Acasă Comunicat de presă Marian Tănase ocupă de azi al doilea post de subprefect al județului...

Marian Tănase ocupă de azi al doilea post de subprefect al județului Dâmbovița, în locul lui Corneliu Sălișteanu, care a fost ales recent rector al Universității „Valahia” din Târgoviște

10
0

Astăzi, domnul Marian Tănase a depus jurământul de credință pentru funcția de subprefect al județului Dâmbovița

Ceremonia s-a desfășurat în sistem online. Alături de: Prefectul județului Dâmbovița, doamna Claudia Gilia, domnul Subprefect Adrian Chițescu, reprezentanți ai Prefecturii și ai administrației publice locale, domnul Marian Tănase a depus jurământul în prezența Secretarului de Stat, doamna Aneta Matei.

Noul subprefect este un specialist în administrație, cu o vechime de 20 de ani și vine în echipa Instituției Prefectului din funcția de viceprimar al comunei Șotânga. 

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița rămâne un partener activ și implicat al administrațiilor locale și al cetățenilor dâmbovițeni.

Doamna Claudia Gilia, Prefectul județului Dâmbovița, l-a felicitat pe noul subprefect al județului, exprimându-și speranța că, prin seriozitatea și devotamentul oamenilor din administrație, așa cum este și domnul Marian Tănase, Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița poate garanta o guvernare eficientă și responsabilă.

Prin intermediul angajamentului oamenilor din administrație, Prefectura devine un important punct de legătură între autoritățile publice locale și Guvern, facilitând dialogul și colaborarea pentru rezolvarea problemelor comunităților locale.

Prin abordarea bazată pe dialog și înțelegere, problemele oamenilor pot fi soluționate într-un mod eficient și echitabil, reflectând astfel angajamentul instituției față de binele comun și dezvoltarea durabilă a comunității.

Cancelaria Prefectului

Articolul precedentExerciții tactice ale pompierilor pentru cazul producerii unui cutremur la Colegiul Național „Vladimir Streinu” Găești și Școala Gimnazială Șelaru
Articolul următorVrei să afli „ce este metafizica?” Vino și tu la Clubul de filosofie de la Biblioteca Județenă! Participarea este liberă!