Acasă Afaceri Mai bine mai târziu decât niciodată! Primul McDonald’s din Dâmbovița s-a deschis...

Mai bine mai târziu decât niciodată! Primul McDonald’s din Dâmbovița s-a deschis azi la Târgoviște!

323
0

Astăzi, 15 decembrie 2020, Târgoviștea a fost pusă pe harta uriașă a unuia dintre cele mai îndrăgite simboluri americane, lanțul de restaurante fast-food McDonald’s. După o așteptare de 25 de ani, dâmbovițenii au, în sfârșit, aproape, un restaurant McDonald’s, considerat a fi un simbol al economiei de piață, al spiritului de inițiativă, al libertății și prosperității. În ziua de 16 iunie, 1995, când s-a deschis primul restaurant McDonald’s din România, în București, în incinta supermagazinului Unirea, peste 15.300 de clienți au vizitat locația și au cumpărat cel puțin un produs, stabilind, astfel, un record! La inaugurarea de astăzi, a restaurantului cu numărul 87 din România, situat în Târgoviște, Dâmbovița, pe bulevardul IC Brătianu, lângă magazinele Supeco și Lidl, condițiile impuse de epidemia de coronavirus și starea de alertă au condus la o ceremonie scurtă și limitarea numărului de clienți. Cu toate acestea, magnetismul acestui lanț de restaurante ce aduce, oriunde în lume, o experiență unică, de neuitat, a funcționat și în cazul dâmbovițenilor, care s-au grăbit să guste, la propriu și la figurat din ceea ce McDonald’s oferă, un meniu unic, atmosferă unică, surprize unice!

În continuare vă redăm comunicatul oficial McDonald’s, care are și unul dintre cele mai bune servicii de relații publice din țară, testat dealtfel personal de mai multe ori în ultimii 10 ani:

McDonald’s deschide primul restaurant din Târgoviște

București, 15 decembrie 2020 – Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s la nivel local, continuă investițiile în dezvoltarea rețelei și deschide astăzi, cel de-al 87-lea restaurant din România. Restaurantul este primul McDonald’s din județul Dâmbovița și se deschide în urma unei investiții de 5.8 milioane de lei. Noul restaurant tip Drive-Thru integrează cea mai nouă tehnologie McDonald’s și creează 70 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Restaurantul de pe bulevardul I.C Brătianu, numărul 13C, dispune de 97 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, și o cafenea McCafé, unde oaspeții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate superioară și de deserturi delicioase.

Cu un design modern, noul restaurantul este dotat cu 6 kiosk-uri de comandă care le permit clienților să își personalizeze produsele preferate rapid și ușor, să plătească contactless cu cardul bancar și să scaneze ofertele disponibile în aplicația de mobil, simplu și rapid. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor de calitate McDonald’s.

„Ne bucurăm să deschidem primul restaurant din Târgoviște și să fim mai aproape de comunitatea din județul Dâmbovița. Cu această inaugurare, finalizăm planul de extindere al rețelei de restaurante în 2020, un an în care am continuat să investim în digitalizare, în extinderea serviciului McDelivery și în siguranța restaurantelor noastre. Grija pentru clienți și pentru echipă rămâne principala noastră prioritate, de aceea vom menține cele mai stricte măsuri de siguranță și anul următor”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Restaurantul funcționează între orele 7 dimineața și 9 seara, iar clienții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet, la McDrive sau direct din confortul casei lor prin McDelivery.

***

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 87 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 42 restaurante cu McDrive și 42 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. 

Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 159 de restaurante în șase țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.

Foto: Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/, exceptând coperta și prima fotografie, www.sebitoriale.ro

Articolul precedentDragodana, 3,26 cazuri, 2,08 cazuri,, Văcărești, 1,76 cazuri, Uliești, 1,75 cazuri, Șelaru, 1,65 cazuri/1000 locuitori
Articolul următorA fost publicată în Monitorul Oficial noua procedură de întocmire, avizare și aprobare a raportului de inspecție fiscală