Acasă Anunț important La noapte va fi oprită alimentarea cu apă în partea de nord...

La noapte va fi oprită alimentarea cu apă în partea de nord a Târgoviștei și în comunele din zonă! Află aici toate detaliile!

11
0

Vă informăm că din cauza lucrărilor de reabilitare a rezervoarelor și sistemului de apă potabilă PRISEACA din cadrul POIM, ce se vor efectua în data de 15.05.2024 între orele 00:30 – 05:00, se oprește alimentarea cu apă potabilă în partea de NORD a Municipiului Târgoviște (cartier Priseaca, str. Laminorului, str. Cooperației, parțial: Micro 2, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6), și în comunele Aninoasa, Doicești și sat Teiș din Comuna Șotânga și apa se va furniza cu presiune redusa în restul sistemului zonal Târgoviște.

Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât dupa limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile necesare, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de aceasta întrerupere a furnizării apei potabile.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA SA

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentÎn prima zi a săptămănii, polițiștii dâmbovițeni au fost la datorie! Au fost aplicate 270 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 15 permise de conducere!
Articolul următorIubești pictura? Atunci trebuie să vii și tu la Galeria Framing Art din Târgoviște, la expoziția pictoriței bucureștene Victoria Soare!