Acasă Comunicat de presă În prima zi a săptămănii, polițiștii dâmbovițeni au fost la datorie! Au...

În prima zi a săptămănii, polițiștii dâmbovițeni au fost la datorie! Au fost aplicate 270 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 15 permise de conducere!

11
0

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii dâmbovițeni au intervenit la 37 de evenimente, au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale, au retras 10 certificate de înmatriculare și au reținut 15 permise de conducere.

La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice, dar și pentru asigurarea siguranței circulației pe drumurile publice din județ.

Astfel, polițiștii de la rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, în colaborare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au fost în teren, fiind organizate 8 acțiuni punctuale și instituite 14 filtre.

Ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină la 37 de evenimente, 22 dintre acestea fiind sesizate prin SNUAU 112.

Au fost semnalate 23 de posibile infracțiuni, aproximativ 43% dintre acestea fiind sesizări din oficiu.

De asemenea, au fost controlate 316 autovehicule, legitimate 475 de persoane și testați peste 100 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 108.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare și au reținut 15 permise de conducere, dintre care nouă pentru nerespectarea regimului legal de viteză .

Polițiștii dâmbovițeni vor continua misiunile pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentÎți cauți de lucru? 328 de locuri de muncă sunt azi disponibile în baza de date a AJOFM Dâmbovița!
Articolul următorLa noapte va fi oprită alimentarea cu apă în partea de nord a Târgoviștei și în comunele din zonă! Află aici toate detaliile!