Acasă Comunicat de presă Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte, vicecampion la “Campionatul Național de Semimaraton Masters”

Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte, vicecampion la “Campionatul Național de Semimaraton Masters”

13
0

Jandarmul Ionuț Timofte a reprezentat timp de peste 7 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai multe competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri), la care a obținut rezultate notabile.
Duminică 23 aprilie a.c., jandarmul montan a obținut o nouă performanță. A obținut locul al II-lea la “Campionatul Național de Semimaraton Masters”, categoria de vârstă 35 – 39 de ani, competiție care s-a desfășurat în București.

Pasionat de sport și de alergarea montană, subofițerul a parcurs o distanță de 21,97 km, la care a obținut un timp oficial de o oră, 22 de minute și 6 secunde.
La începutul lunii mai 2023, jandarmul montan va participa la compeția de alergare “Subcarpați Trial Run”, care va avea loc în zona Pădurii Goruna.
Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentInvitație la… „Valsurile Primăverii”, pentru luni, 24 aprilie, la Muzeul de istorie din Târgoviște!
Articolul următorProducătorii de grâu pot primi în sfârșit sprijinul de urgență promis de Guvern! Citește aici toate detaliile!