Acasă Jandarmeria Dâmbovița Jandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte a devenit campion național și vicecampion la alergat

Jandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte a devenit campion național și vicecampion la alergat

112
0

Jandarmul montan Ionuț Timofte, campion și vicecampion Masters

Din acest weekend, plutonierul-major Ionuț Timofte a devenit campion național și vicecampion la alergat.

Acesta a participat la Campionatul Național Pistă Masters 2020, care s-a desfășurat pe stadionul “Iolanda Balașdin București.

Jandarmul montan a intrat în concurs la categoria masculin +35 ani, a alergat la proba de 1.500 de metri și a obținut un timp de 4 minute și 27 de secunde, precum și la proba de 800 metri într-un timp de 2 minute și 12 secunde. În urma competiției, plutonierul-major Ionuț Timofte a câștigat titlul de atlet Masters.

Ionuț Timofte a relatat că se simte foarte mândru de rezultatele obținute, iar prin participarea la aceste competiții dorește să arate că pregătirea fizică, respectarea unui program și adoptarea unui stil de viață sănătos sunt benefice, atât în viața de zi cu zi, cât și în activitatea profesională.

Reamintim faptul că în ultima săptămână subofițerul a participat și la crosul “RUN IOR 2020” – ediția 1, la care a obținut rezultate notabile.

Jandarmul montan îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga, fiind încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița din anul 2006.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentDâmbovița rămâne pentru încă 4 ani în zodia PSD, la fel și municipiul Târgoviște
Articolul următorAtenție la volan! Accident în localitatea Glod, în timpul unei depășiri!