Acasă Târgoviște - Dâmbovița Dâmbovița rămâne pentru încă 4 ani în zodia PSD, la fel și...

Dâmbovița rămâne pentru încă 4 ani în zodia PSD, la fel și municipiul Târgoviște

122
0

La două zile de la alegerile locale defășurate în toată țara duminică, 27 septembrie 2020, cu o întârziere de 3 luni datorată epidemiei de coronavirus, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Dâmbovița nu a făcut încă publice rezultatele finale centralizate ale votului. Vă prezentăm totuși în rezumat datele publicate pe siteul https://rezultatevot.ro, date care se poate să primească ușoare modificări, dar care arată în linii mari victoria categorică a Partidului Social Democrat în Dâmbovița, scoruri moderate pentru Partidul Național Liberal și relativ mici pentru Partidul PRO România.

Câștigătorul alegerilor locale este Partidul Social Democrat, care a obținut președinția Consiliului Județean Dâmbovița, prin deputatul Corneliu Ștefan, majoritate confortabilă în CJD, primăria municipiului Târgoviște, prin actualul primar Cristian Daniel Stan, majoritate în CLM, precum și un total de încă 61 de primării, în afară de cea a Târgoviștei. Județul Dâmbovița va fi, astfel, pentru următorii 4 ani, condus tot de Partidul Social Democrat și sperăm ca asta să însemne dezvoltare și bunăstare pentru dâmbovițeni.

Revenim mâine cu rezultatele finale validate ale votului de duminică.

Articolul precedentAcţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 21 – 27 septembrie 2020
Articolul următorJandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte a devenit campion național și vicecampion la alergat